Shoppingdag

Dagen har spenderats med sambon i kalmar då vi hade lite presetkort och ett kalas att köpa present till nästa vecka. Kallt och blåsigt var det men annars har vi haft det superbra! Hittade lite saker på ikea, lagerhaus och new yorker och så beställde jag precis lite saker till lägenheten på jysk. Tänkte att jag slänger upp lite bilder imorgon, är för mörkt för att fota just nu haha.
 
Hoppas ni haft en bra dag och självklart en bra jul!
 
 
Lånad bild på fina kalmar

Pixers - "Vi lever för förändring"

I samarbete med Pixers tänkte jag visa er en hemsida med massa fina saker, bland annat posters och fototapeter.
Dom gör all inredning personligt anpassad så att alla kan hitta något som dom gillar och det finns saker för både privatpersoner och företag. Efter att ha kollat runt på sidan ett tag så har jag snabbt hittat massa favoriter, det finns verkligen så mycket där som jag vill ha!
 
Det finns både vanliga posters, HD posters och självhäftande posters. Utöver det kan man även hitta många olika sorters tavlor & dekorer för väggar, bord, skåp och laptops. Du hittar också flera olika typer av fototapeter och vanliga tapeter. Allt som behövs för att piffa upp väggarna på en och samma hemsida.
 
 
Förutom att Pixers har ett så stort utbud och saker som passar alla stilar så använder dom sig bara utav miljöväntligt material, vilket för mig och många andra är otroligt viktigt.
 
Fram tills imorgon, den 26/12 finns det även ett spännande erbjudande för er alla att ta del av så gå in på hemsidan och kika genast! Ni kommer inte bli besvikna :)